18 ŞAHIS YAKALANDI


İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü; halkın güven ve huzuru başta olmak üzere, gençlerin ve çocukların, kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunması amacıyla yürüttüğü çalışmaları hassasiyetle sürdürüyor.

Bu doğrultuda; Narkotik Suçlar kapsamında 15 Şubat 2019 ile 22 Şubat 2019 tarihleri arasında İskenderun’da 8 olay meydana gelmiş olup, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 18 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.

Söz konusu olaylar kapsamında, 2 kilo 423 gram esrar maddesi, 218 adet captagon hap, 313 adet ecstasy hap, 3 adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 5 bin 865 TL ele geçirildi.

Yapılan açıklamada, “İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir” denildi. Haber: Yılmaz AKPINAR