VALİ ATA’DAN ‘YÜKSELİŞ’E VEDA ZİYARETİ


Valilik kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Hatay Valisi Erdal Ata, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’ne veda ziyaretinde bulundu.

Veda ziyaretinde Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu, Hayırsever işadamı Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

‘EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERDİK’
Vali Ata “İki yıl boyunca Hatay’da valilik görevinde bulundum, en çok eğitime önem verdik. Sevgili öğrenciler bugünden hedefinizi belirleyin ve hedefinize doğru çalışın, yarınımızın geleceği sizlersiniz. Gördüğüm kadarıyla donanımlı bir okulunuz var, eğitim ve öğretimin de güzel olduğunu düşünüyorum, eğitim kampüsünüzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Okul kurucusu Nuri Üysen ise “Hatay’a yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz, sizinle tanışmaktan müteşekkir olduk, yeni hayatınızda da başarılar dileriz” dedi.Konuşmaların ardından, ilkokul ve anaokulu öğrencileri Vali Ata’ya çiçek takdiminde bulunurken, okul kurucusu Nuri Üysen de plaket takdiminde bulundu. Haber: Yılmaz AKPINAR