SAĞDAN TRANSFER EDİLMİŞ ADAYA İHTİYACIMIZ YOK


CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “İskenderun’a belediye başkan adayı belirlerken bu partinin sağdan transfer edilmiş adaya ihtiyacı yok, değerlerimiz burada” dedi. Mansuroğlu Kılıçdaroğlu ile görüşerek İskenderun için ön seçim veya eğilim yoklaması yapılmasını ilettiklerini söyledi.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ilçe binasında İskenderun belediye başkan aday adaylarını yanına alarak partilileri ile birlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Hatay milletvekilleri ile görüşerek aday belirlemede aldıkları yönetim kurulu kararını ilettiklerini söyledi.

DEĞERLERİMİZ BURADA!
Başkan Mansuroğlu, biz yönetim kurulu kararı alarak İskenderun’da aday belirleme yönteminin olmazsa olmaz önseçim yada geniş katılımlı bir eğilim yoklamasıyla saptanması için yönetim kurulu kararı aldıklarını belirterek şunları söyledi:“Bu kararımızı hem il hem genel merkeze faksladık ve bununla yetinmedik ardından da Ankara’ya gittik. Hatay milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimiz ile birlikte görüştük. Dosyamızdan verdik. Birilerinin ifade ettiği gibi hiçbir aday adayı arkadaşımızı da bunun içine koymadık. Kesinlikle hiçbir adayımızı öne çıkartacak ibaremiz yok. İskenderun’un gerçekleri ortada! Aday olan arkadaşlarımızın hangisi olursa olsun örgüt olarak, yönetim olarak sizlerle beraber dimdik arkasında duracağımızı ifade ettik. Ama bunun kesinlikle tüm arkadaşlarımıza eşit yarışma zemininin oluşturulması için bir ön seçim veya eğilim yoklaması yapılmasını ilettik. CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun huzuruna arkadaşlarımızla birlikte çıktık. Ardından ben bir görüşme yaptım raporu ve dosyayı teslim ettim. İskenderun hakkındaki görüşlerimizi ve onunda düşüncelerini alarak bir istişarede bulunduk. Burada hizmet yaparken ayrım yapmayan kentin tüm katmanlarıyla, dinamikleriyle beraber bu kenti yönetecek bir belediye başkanına ihtiyacımız var. Belediyecilik de sosyal demokratların işi arkadaşlar. O işi yapacak arkadaşlarımız aday adaylarımız burada ben kendileri ile gurur duyuyorum. Göğsümü gere gere söylüyorum CHP’de bu işi yapacak aday adayları arkadaşlarımız aramızda. Hiç kimse öküzün altında buzağı aramasın. Bu partinin sağdan transfer edilmiş, bu kenti birbirine kırdıracak, kaldırımları sokakları çetelere teslim edecek halkı ikiye bölecek ve bu anlamda kenti pankartlarla dolaşacak belediye başkan adayına ihtiyacı yok. Değerlerimiz burada.”
Haber: Cuma KESEROĞLU