HÜZÜNLÜ VEDA!


İskenderun eski Kaymakamı, Kilis’in yeni Valisi Recep Soytürk’e İskenderun Ramada Otel’de veda yemeği tertiplendi. Protokol siyaset iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı veda yemeğinde konuşan Vali Soytürk İskenderunun çok özel bir şehir olduğunun altını çizdi.
Tosyalı Holding tarafından düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, ilçe kaymakamları, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Tosyalı, Ayhan Tosyalı, protokol üyeleri, işadamları, muhtarlar, esnaf odalırı ve çok sayıda davetlinin katıldığı veda yemeğinde konuşan Vali Recep Soytürk, burada görev yapmaktan ve İskenderunluları tanımaktan son derece mutluluk duyduğunu belirterek, herkesten helallik istedi.

‘HAKKINIZI HELAL EDİN’
Vali Soytürk, Bu güzide şehirde görev yapmanın haklı gurur ve mutluluğunu hep yüreğimde hissedeceğim inancıyla arz-ı veda ederken Kaymakam olarak hizmet etme imkânını bizlere tevdi eden devlet büyüklerimiz başta olmak üzere, görevde bulunduğum süre içerisinde desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, değerli milletvekillerimize, meslektaşlarıma, komutanlarımıza, belediye başkanlarımıza, rektörümüze, adli ve idari erkâna, askeri erkâna ve emniyet teşkilatı mensuplarına, akademisyenlerimize, siyasi parti başkanlarımıza, mesleki ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, hayırsever işadamlarımıza, kurum yöneticileri ve personellerine, muhtarlarımıza, kısacası tüm çalışma arkadaşlarıma ve özellikle de kimi zaman kamu hizmetlerindeki eksikliklerin daha hızlı tespit edilmesine yön veren, kimi zaman da başarılı çalışmalarımızın kamuoyuna lanse edilmesi noktasında gayret sarf eden çok kıymetli basın mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, değerli halkımızın bana gösterdiği saygı ve hüsnü kabulden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Unutmayınız ki, Kilis’de size açılacak bir devlet kapısı her zaman var olduğu gibi, sizi orada kucaklayacak bir kardeşiniz, ağabeyiniz, dostunuz var.
Bu duygu ve düşüncelerimle, hepinize en derin sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal ediniz. Herşey gönlünüzce olsun. Allahaısmarladık.
Gecede milletvekilleri, iş dünyası ve birçok katılımcı söz alarak Recep Soytürk ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Haber: Yılmaz AKPINAR