EKİP RUHUYLA ÇALIŞTIM


Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi yönetimine veda ziyaretinde bulundu. Vali Ata, İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleriyle vedalaşırken, duygulu anlar yaşandı.

Vali Ata’nın görev süresi içerisinde gerek OSB’lerin sorunlarının çözümü konusunda ortaya koyduğu çabalar gerekse ilimizin denizcilik sektöründe ilerlemesi için verdiği destekler konusunda kendisine müteşekkir olduğunu ifade eden OSB Başkanı Fatih Tosyalı, Vali Ata’yı tanımak ve birlikte çalışmaktan onur duyduklarını belirterek kendilerine kattığı tecrübeler ile gösterdiği nezaket dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

‘İSTİŞAREYE ÖNEM VERDİK’
Vali Ata ise, “Çalışmalarımızı vatandaş odaklı, sevgi ve saygı çerçevesinde yürütme prensibi ile hareket ettim. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu benimsedim. Vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet edebilmek için istişareye önem veren katılımcı bir ekip ruhuyla çalıştım. Tüm çalışmalarımızda bizlerin en büyük kazanımlarının aldığımız dualar olduğunun bilincinde oldum. Aynı anlayış ve heyecanla devletimize ve milletimize bundan sonrada farklı mercilerde hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR