BÜLENT ÖZER EMİN ADIMLARLA GELİYOR


Hatay Büyükşehir Belediye ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer, İskenderun Belediye Başkanlığı’na aday adayı.. Sarıseki Belediye Başkanlığı yapan ve görev yaptığı süre zarfında bölgesine birçok hizmet ve eseri kazandıran Bülent Özer’in önümüzdeki günler içinde aday adaylığını kamuoyuna deklare edeceği bekleniyor.

Genç ve dinamik, tuttuğunu koparabilen bir yapıya sahip olan Bülent Özer, görev makamında bulunduğu zaman zarfında spordan eğitime, tesislerden altyapıya kadar birçok önem arz eden hizmetleri kazandırarak adını hafızalara kazımıştı..

Beldelerin mahallere dönüşmesi ile birlikte partisinin kendisine tevdii ettiği belediye meclis üyeliğini alan, görevden kaçmayarak o günden bu güne kadar birleştirici, ileriye pozitif bakan yönü, memleket adına yapılacak olan her atılımda öncü oldu..

Partisinin en yılmaz savunucusu olan Özer, bölgede de çok sevilen bir siyasetçi olduğu gibi, halkla barışık, samimi kişiliğiyle de tanınıyor. Sadece AK Parti değil, MHP tabanınından da oy alabilecek yapıda olan Bülent Özer’in önümüzdeki hafta içinde Belediye Başkan aday adaylığını duyuracağı bekleniyor.