HIRSIZLAR YAYSAT’A DADANDI


İskenderun Dumlupınar Mahallesi 262 sokak üzerinde bulunan Yaysat Bayi’de önceki gün akşam saatlerinde giren hırsızlar içerisinde para oluğunu sandıkları boş kazayı alarak kayıplara karıştılar.

Yaklaşık 15 yıldır gazete dağıtımı yapan Kadir Alcı akşam saatlerinde iş yerine giren üç kişinin yakalaması için emniyetten yardım istedi. Dumlupınar Mahallesi Devlet Hastanesi karşı tarafından bulunan iş yerinin oldukça hareketli ve komşuların devamlı dışarıda bulunduğu bir yerden hırsızlık yapan kişilerin kendilerini iyi takip ettiklerini belirtti.

Akşam saat 21 sularında iş yerine gelen üç kişi önce araçlarını park ettiklerini belirten işyeri sahibi Kadir Alıcı, “İçeriye girmek için kapıyı zorlayarak kapıyı açıyorlar. Güvenlik kamerasını gören hırsızlar yüzünü gizleyerek içeriye giriyorlar. Daha sonra içeriye girerek kasanın bulunduğu bölgeye geliyorlar, buradan kasayı taşıyarak dışarıya çıkartıyorlar. Yaşanan hırsızlıktan çok insanların bir başkasının işyerinde çok rahat gezinmeleridir. Kasa içerisinde para yok sadece çek var. Çekmeceyi kurcalamışlar orada para var onu almamışlar konunun emniyet yakından takibini yapıyor” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU