TÜM MİLLETVEKİLLERİ SINIRDA BİR ARAYA GELSİN


İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve yönetim kurulu, İYİ Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, Başkan Hakan Önfidan ile yeni yönetime başarılar dilediler.
Yapılan ziyarette söz alan İskenderun Eczacı Teknisyenleri Başkanı Cemal Çelik, “Yeni kurulan ve ilçe kongresini yapan İYİ Parti Başkanı ve yönetimini kutluyorum. Bugün sizleri ziyaret edip sizler olmaktan mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacak çalışmaları yapmamız lazım. Hatay genelinde 10 milletvekilimiz var. Tüm milletvekillerimizin bir arada olarak sınıra giderek birlik fotoğrafı verseler çok iyi olur diye düşünüyorum. Artık vatandaşlarımız kavga siyaseti istemiyor. Ülkemizin bu durumda olması hepimizin üzerine ciddi sorumlulukları getiriyor” dedi.

KAPIMIZI HERKESE AÇTIK
İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan ise kendilerini ziyarete gelen Eczacı Teknisyenlerine teşekkür ederken, İYİ Parti’nin kuruluş amacını anlattı. Başkan Önfidan, “İYİ Parti bir kitle partisidir. Burada kavga değil barış ve kardeşlik istiyoruz. Tek bir amacımız var ki hangi partiyi yada düşünceyi savunursa savunsun biz kapımızı herkese açtık. İnsanları asla ayrıştırmadan fikirlerini dinleyerek, bizde kendi fikirlerimizi insanlara iyi anlatmaya çalışarak siyaset yapıyoruz. Türkiye’de İYİ Parti teşkilatlanmayı bitirmek üzere.. İnanıyorum ki 2019 seçimlerinde ülkenin iyi bir partisi olacak” dedi. Önfidan, “Biz Afrin’de operasyon yapan askerimizi destekliyoruz. Bu memleket meselesidir. İlerde de işlerin neden buraya getirildiğini ve getiren iktidarı da görmemezlikten gelmeyeceğiz” dedi.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Başkan Hakan Önfidan, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği’nin ziyaretinden bir gün sonra, gün boyu ziyaret programına katıldı. İyi Parti yönetimi sırasıyla, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’a ziyarette bulunarak, genel ve yerel gündem hakkında konuşmalar yapıldı, çalışmalarla ilgili bilgiler aktarıldı. 
İYİ Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Önfidan, “Partimiz yeni kuruldu, ama herkes tanıyor. Yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber esnaf oda başkanlarımızı ziyaret edip, sıkıntılarını dinliyoruz. El ele verirsek, her şey daha iyi olacak” dedi.
Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın da, ziyaretten dolayı İYİ Parti İlçe Başkanı Önfidan ve ekibine teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilediler.
İYİ Parti İlçe Başkanı Hakan Önfidan ve yönetimi, gün boyu esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR