TOSYALI HOLDİNG KAPALI TRİBÜN YAPTIRIYOR


Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş adamı Fuat Tosyalı, spora ve sporculara desteğini sürdürüyor. Tosyalı, İskenderun’da kendi adını taşıyan spor tesisleri için müjdeyi verdi. Ülkemizin saygın sanayi kuruluşları arasında yer alan ve ülke ekonomisine yaptığı katkılarla takdir gören Tosyalı Holding, her seferinde Türk sporuna desteğini sürdürüyor.
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, daha önce yaptırdığı ve kendisinin ismini taşıyan Sarıseki Fuat Tosyalı Spor tesislerinde incelemelerde bulundu. Hayırsever iş adamı Fuat Tosyalı, yetkililerle yaptığı görüşmenin ardından Sarıseki Fuat Tosyalı Spor tesislerinde açık olan tribüne kapalı tribün yapılması ve diğer eksiklerin giderilmesi yönünde talimat verdi. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın Türk gençliğine verdiği destek, spor kamuoyu tarafından takdirle karşılanıyor.

HATAY ASKF’DEN, FUAT TOSYALI’YA TEŞEKKÜR
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Mehmet Öztürk, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Genel Başkan Mehmet Öztürk yaptığı açıklamada, “İskenderun’un Sarıseki mahallesinde bulunan Sarıseki Fuat Tosyalı Spor tesislerinde incelemelerde bulunan ve gençlerimizin daha da güzel ortamda spor yapabilmeleri için tesislerin eksiklerini giderme yönünde yetkililere talimat veren Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya, Hatay ASKF yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” dedi. Haber/Foto: Yaşar GÜLLÜ- Sabahattin ÖZDEMİR