EN ANLAMLI ETKİNLİK


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dünya Engelliler Günü nedeni ile Primemall Avm’de Samsung ve Engelsiz İskenderun Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Düzenlenen etkinlik öncesinde bir konuşma yapan Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu belirterek amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.
İskenderun Samsung Mağazalar Koordinatörü Sertan Ballar ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında böylesine güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “Sadece bir gün değil her zaman engellilerin yanındayız. Bu çocuklarımızı bir nebzede olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Tüm engelli vatandaşlarımızın engelliler günü kutluyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen etkinlikte down sendromlu çocuklar önce harmandalı ve ardından kolbastı oynarken aileleri de cep telefonları ile onları görüntülemek için birbirleriyle yarıştılar. Etkinliğe katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i gören down sendromlu çocuklar başkana sevgi gösterisinde bulunurken, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldular. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de etkinliğe desteklerinden dolayı firma yönetimine teşekkür ederek plaket takdim etti.
Haber: Cuma KESEROĞLU