BÖYLE OLUR DAYANIŞMA GECESİ!


İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin her yıl geleneksel hale getirdiği dayanışma gecesi bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenci, öğretmen ve veli dayanışması örneğini en iyi yaşatan eğitim kurumlarından biri olarak gösterilen Namık Kemal Ortaokulu yine muhteşem bir programın altına imza atıp, veli ve öğretmenleri bir araya getirdi. Beyaz Saray’da düzenlenen programa Yükseliş Okulları Kurucusu Hayırsever İşadamı Nuri Üysen sponsor olurken, okula verdiği katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul tarafından plaket takdimi yapıldı. 

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Namık Kemal Ortaokulu’nun başarılı Müdürü Ali Koç, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu işaret edip, hedeflerinin eğitimde başarı olduğunu söyledi. 
Okul Müdürü Ali Koç, “Eğitim uzun bir yol, eğitim ömür boyu devam eden bir süreç. Bu süreçte bazen öğrenci, bazen öğretmen bazende veli oluruz. Ama ortak amaç eğitim olur. İşte bu gecede bunun bir örneğini yaşadık. Namık Kemal Ortaokulu Aile Birliği’nin düzenlemiş olduğu Veli kaynaşma gecemizde yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Tuğrul’a, bizlere destek veren ‘Herşey Eğitim’ diyen Yükseliş okulları kurucusu, Sayın Nuri Üysen’e, Yükseliş Okulları Genel müdürü Aykut Öktem Bey’e, Tirek Mühendislik Cem Tirek’e, NS Güzellik Merkezi Neslihan Sayıcı’ya, Efe İnşaat Gürkan Kılıçoğlu’na ve geçen dönem okul aile birliği başkanlığı yapmış Nejla Toksoy’a, gece gündüz çalışarak emek veren Okul Aile Birliği ekibime, Namık Kemal ortaokulu öğretmenlerime ve gece gündüz okulumuz icin emek veren müdür yardımcımız Fahriye Pineci’ye sonsuz teşekkür ediyorum” diyerek, emeği geçenlere plaket takdim etti.
Konuşmaların ardından geceye özel yaptırılan pasta kesildi.
Programa canlı müzik eşliğinde devam edilirken öğretmenler ve veliler bu günlerini eğlenerek geçirip pisti bir an olsun boş bırakmadılar.
Haber: Yılmaz AKPINAR