ŞEHİDE VEDA!


Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli er Ömer Küçük’ün cenazesi, Hatay’da toprağa verildi.
Ömer Küçük’ün (27) cenazesi, helallik alınması için Kırıkhan ilçesi Özsoğuksu Mahallesi’ndeki babaevine getirildi. Küçük’ün Türk bayrağına sarılı tabutu, daha sonra silah arkadaşlarının omuzlarında Hacı Meryem İçcan Camisi’ne getirildi.
Buradaki törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Erdal Ata, Hatay milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze töreninde, baba Cuma ve anne Hatice Küçük gözyaşlarını tutamadı. Bakan Özhaseki, baba Küçük’e başsağlığı dileğinde bulundu.
Şehidin naaşı, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’nda defnedildi. Öte yandan, Ömer Küçük’ün, geçen yıl Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen ve cenazesi Kırıkhan’da toprağa verilen Uzman Çavuş İrfan Mert’in kuzeni olduğu öğrenildi. HABER MERKEZİ