KEBO DÖNER TÜRKİYE’NİN LEZZETİ OLDU


Merkezi Antakya’da bulunan ve yurt geneline yayılmaya başlayan Kebo kendine özgü lezzeti ve sunumuyla onuncu şubesini İskenderun’da düzenlenen törenle hizmete açtı. Türkiye’nin birkaç ilinde şubeleşmeye giden Antakya Merkezli Kebo’nun İskenderun’daki açılışına reklam yüzü Nuri Alço ile televizyon ekranlarının sevilen ismi Vahe Kılıçarslan da katıldı. İskenderun Belediyesi karşısındaki şube açılışı öncesinde Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Nuri Alço, üstü açık woswogen araçlarla bulunduğu yerden alınarak açılışın yapılacağı yere gezerek getirildi. İskenderun halkını selamlayan sanatçı Nuri Alço ‘diyet düşmanı’ sloganıyla açılışı yapılan Kebo’nun önünde özellikle bayanların yoğun ilgisini çektiği gözlendi.

TÜRKİYE’NİN LEZZETİ
Markanın reklam yüzü Nuri Alço açılış öncesinde yaptığı konuşmada burada bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek “Kebo döner Türkiye’nin lezzeti oldu. İşletmecisi Mustafa Çetinkaya ya çok teşekkür ediyorum, beni sizlerle buluşturduğu için. Bundan sonra Eskişehir ve İstanbul’da şubeler açacağız” dedi.Açılışta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ekranların sevilen ismi Vahe Kılıçarslan da Kebo dönerin onuncu şubesini İskenderun’da açtığını belirterek bol kazançlar dileğinde bulundu.

GENÇLER GAZOZLARIYLA GELDİ!
Açılış kurdelesini işletmecilerle birlikte keserek Kebo İskenderun Şubesini hizmete açan Türk sinemasının önemli ismi Nuri Alço davetlilerle tek tek fotoğraf çekildi. Bazı gençler ise gazoz alarak Nuri Alço’nun yanına gelip birlikte çektirdikleri fotoğraflarla bu anı ölümsüzleştirdiler.
Haber: Cuma KESEROĞLU