HATAY TAVA RESTAURANT HİZMETİNİZDE


İskenderun, muhteşem bir lezzet dünyasına kavuştu. Yöremize ait yemekleri damak tadınıza sunacak olan Hatay Tava Restaurant, görkemli bir açılışla hizmete girdi.
Açılışta ayrıca günün anısına pasta kesildi. İşletmeciliğini Nazife Alkaç ve Ali Özdemir’in yaptığı Hatay Tava Restaurant kurdelesi kesilerek İskenderun ve bölge halkımıza kapılarını açtı. İşletmeciler Nazife Alkaç ve Ali Özdemir, günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayarak davetlilerine kusursuz bir açılış gerçekleştirirken, örnek bir misafirperverlik sergilediler.
Yöremize ait özellikle tavanın eşsiz lezzetiyle hizmet verecek olan Hatay Tava Restaurant’ın açılışına İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İTSO Eğitim Vakfı Başkanı Doğan Erten, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, parti ilçe yöneticileri ile birlikte İskenderun halkı katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kadın girişimcilerimize her zaman destek verilmesini gerektiğini ifade ederek, kadının elinin değdiği her yerde güzellik olduğunu, kadınlarımıza her alanda görev verilmesini dile getirdi. Hatay Tava Restaurant işletmecisi Nazife Alkaç, tüm emek ve gayretlerini İskenderun halkınan damak lezzetine hitap edecek şekilde sergileyeceklerini ifade etti. Açılışın ardından davetlilere yemek ikram edildi.