BAŞSAVCI ÇELİKKOL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, görevine yeni başlayan İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol’a nezaket ziyaretinde bulundu.Konuklarını sıcak bir şekilde karşılayan başsavcı her zaman kanunlar doğrultusunda, kanunlardan sapmadan görev yaptığını belirtti.
Başsavcı Çelikkol, İskenderun’a daha önce birkaç kez geldiğini, Tarsus’ta da görev yaptığını belirterek, “İskenderun, yabancısı olduğum bir şehir değil. Zaman geçtikçe daha çok tanıyacağım. Türkiye’nin pek çok yerinde müfettiş olarak görev yaptım. Ülkemizin her tarafı çok güzel. İskenderun’da sıcak ama güzel ilçelerimizden biri. Nezaket ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” dedi.İGC Başkanı Veysel Cıncık’da Başsavcı Ahmet Çelikkol’a hayırlı olsun dileklerini sunarak yerel basının sorunlarını anlattı.
Başkan Cıncık, “Biz gazeteciler kanunlara harfiyen bağlı, vatanını, milletini çok seven insanlar olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Lakin bir çok yerde olduğu gibi İskenderun’da da gazeteci olmadığı halde gazete çıkaran, reklam toplayan, abone yapan insanlardan sıkıntımız var. Biz bu tip insanların cemiyetimizden uzaklaştırdık. Sadece mesleğini profesyonelce yapan insanları aramızda barındırıyoruz” dedi.Samimi sohbetin ardından İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim kurulu üyeleri Başsavcı Çelikkol’a, “İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı görevinizde üstün başarılar diliyoruz” dedi.
Haber: Cuma KESEROĞLU