KIZILAY’DAN YAŞLILARA KONUKEVİ


Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Yaşlılar Konukevi ile Çocuk ve Gençlik Merkezi için yaptıkları çalışmayı kentin mülki amirleri ve milletvekiliyle paylaştı, bazı konularda destek istedi. ‘İskenderun Yaşlılar Konukevi Projesi’ kapsamında İlçeyi ziyaret eden Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ile beraberindekilere kentte bu hizmetin yapılması hususunda şube yönetimi tarafından uygun alanlar gösterildi.
Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ile Faaliyetler ve Yatırımlar Koordinatörü Dr. Metin Tunç ve Teknik Heyetine, Şube Başkanı Ümit Günay ile yönetim kurulu üyeleri birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Yıllardır atıl olarak Akbağlar Mahallesinde bulunan inşaat ve alanına talip olan Türk Kızılay’ı İskenderun Şube yönetimi, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ercan Tan ve beraberindekilerle Bölge Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakam Vekili Abdülaziz Aydın’ı ziyaret etti. 

’NİYETİMİZİ ANLATTIK’
Türk Kızılay’ı Şube Başkanı Ümit Günay, proje konusunda bilgiler aktararak destek talebinde bulunduklarını ifade ederek “Ayrıca İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e de niyetimizi anlattık, desteklerini ve onaylarını rica etme imkanı bulduk. Belediye başkanlığımız ve belediye meclisimizin uygun değerlendirmeleri halinde ülkemizde üç yerde bulunan ve seçkin bir hizmet veren Yaşlılar Konukevini kısa bir sürede İskenderun’a kazandırmak istiyoruz. Bu konuda belediye başkanlığımız ve belediye meclisimizin takdirlerini arz ederiz” dedi.

KIZILAY ÇOCUK VE GENÇLİK MERKEZİ
Şube yönetimi kısa bir süre içinde çocuklar ve gençler için hizmete girecek olan Türk Kızılay’ı İskenderun Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Faaliyetler ve Yatırımlar Koordinatörü Dr. Metin Tunç ve Sorumlu Sosyal Hizmet Uzmanları ile değerlendirdi. Türk Kızılay’ı Toplum Merkezleri ve Çocuk Dostu Alanlar Projesi kapsamında hizmete girecek Türk Kızılayı İskenderun Çocuk ve Gençlik Merkezinde tüm çocuk ve gençler için psikososyal destek, sosyal uyum faaliyetleri, eğitim faaliyetleri yapılacak.
Haber: Yılmaz AKPINAR