KAMYONET DEVRİLDİ, BİR KİŞİ CAN VERDİ!


İskenderun Sakıt Mahallesi’nde freni patlayan kamyonet devrilerek durabildi. Tek taraflı meydana gelen trafik kazasında emekli astsubay olduğu öğrenilen bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Sakıt Mahallesi’ndeki evlerine inşaat malzemesi taşınması sırasında Çetin Seven yönetimindeki kamyonetin yokuş aşağı giderken freninin boşalması sonucu tek taraflı trafik kazası meydana geldi. Kazada kamyonet devrilerek durabildi, kamyonetin altında bir kişi kaldı. 

Çevredekiler tarafından olay yerine, Jandarma, İtfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri ile bom çekicisi çağrıldı. Vatandaşların, itfaiye ekiplerinin ve iş makinelerinin çabasıyla, kamyonet kaldırılarak sürücünün yanında bulunan, emekli astsubay olduğu öğrenilen Erdoğan Gül (47)’nin cesedi çıkartıldı. Feci şekilde hayatını kaybeden ve inşaatın sahibi olduğu belirtilen Erdoğan Gül’ün yakınları olay yerine geldiğinde sinir krizi geçirdikleri gözlendi.
İlk belirlemelere göre freni boşaldığı ifade edilen kamyonetin devrilmesi sonucu, altında kalarak bir kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili İskenderun Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.