SELMA ÖNER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


İskenderun’da rahatsızlığı nedeniyle ameliyata alındığı hastanede hayatını kaybeden Selma Öner ailesi ve sevenlerinin gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.
İskenderun’da rahatsızlığı nedeniyle ameliyata alındığı hastanede hayatını kaybeden Selma Öner ailesi ve sevenlerinin gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Ameliyat masasında hayatını kaybeden ve ölümü araştırılmak üzere cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderilen, otopsi işlemlerinin ardından gözyaşları içinde ailesi tarafından teslim alınan merhume Selma Öner için İskenderun Hamidiye Camiinde cenaze namazı kılındı. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazında merhume Selma Öner’in yakınları ayakta durmakta zorluk çektiği gözlendi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, iş adamları, Oran ve Öner ailesinin sevenleri, yakınları, dost ve akrabaları Merhumenin cenaze namazında saf tuttu.
Kılınan cenaze namazının ardından cemaatten helallik alındıktan sonra merhume Selma Öner, için dualar edildi. Cenaze namazına gelen yakınları ailenin acısını paylaşırken, Selma Öner sevenlerinin omuzlarına alınarak Karaağaç Asri Mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.
Haber: Yılmaz AKPINAR