RAFET EL ROMAN COŞTURDU!


Bölgemizde gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sanatsal alandaki profesyonel organizasyonlarda İlklerin öncüsü Asi Medya Organizasyon yine ses getiren bir projeye imza attı.
Pop müziğinin başarılı sanatçısı Rafet El Roman geçtiğimiz hafta sonu sahne aldığı Simya Okulları Konferans salonunda muhteşem performansıyla hayranlarını coşturdu. İki saat süren canlı performansıyla sahnede kalarak eskimeyen eserleri ile birlikte yeni albümünden oluşan şarkılarını da izleyenlerle birlikte seslendiren Rafet El Roman kendine has tarzıyla hayranlarından beğeni ve takdir topladı.
Daha önce de konser vermek üzere birkaç kez İskenderun’a geldiğini hatırlatan sanatçı, İskenderun’u ve İskenderunlu hayranlarını çok sevdiğini belirterek Konser davetinden dolayı Asi Medya Organizasyon sahibi Ali Sabahoğlu’na teşekkür etti.
Organizatör Ali Sabahoğlu da Rafet El Roman’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Sabahoğlu yaptığı açıklamada; “Asi Medya Organizasyon olarak her organizasyonumuz sonrası sanatseverlerin gözlerinde gördüğümüz güçlü ışığın bizlere verdiği cesaretle, gururla, aşkla daha fazla büyüyerek yolculuğumuza devam ediyoruz. İlk günkü heyecanımızla etkinliklerimizi sizlere ulaştırma çabasında olduk. Bugüne kadar organize ettiğimiz konser tiyatro ve birçok etkinlikte sanatseverlerin hafızasında unutulmayacak güzel anlara ve anılara aracılık ediyoruz. Asi Medya Organizasyon etkinliklerinde koltuklarınızda keyifli anların tadını çıkartın diye, biz daima görevimizin başında olacağız” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU