KİTAP OTAĞI TAKDİR GÖRÜYOR


Arsuz’da 3.’sü düzenlenen Kitap Otağı imza günlerinin bu hafta ki misafirleri Şairler ve Yazarlar Derneği İskenderun Temsilcisi Eşref Azğın Türkeri, İskenderun’un genç yazarlarından İncinur Karakoç ve ömrünü şiire adamış Şar Necati Coşkun oldu.İncinur Karakoç, “Böylesine güzel bir etkinlikte Hataylı şair ve yazarlarla bir araya geldiğim için mutluyum. Bu tarz etkinlikleri şehrimizde olması ayrıca sevindirici. Beni okuyucularla buluşturan başta Aşir Alkaç Beyefendi olmak üzere tüm Kitap Otağı Ailesi’ne teşekkür ederim” dedi.
Şairler ve Yazarlar Derneği İskenderun Temsilcisi Eşref Azğın Türkeri ise yaptığı açıklamada, “Arsuz fuar alanında Sevgili Dostum Aşir Alkaç’ın davetlisi olarak Kitap Otağı imza günlerindeyim. Buram buram kültür kokan, şiir tadında bir geceydi. Okuyucularla bire bir diyalog kurup tanışarak duygularımızı paylaşmamız çok hoştu” dedi.
Şair Necati Coşkun ise, “Kitap Otağı’nın Hatayımızın şirin ilçesi Arsuz’da düzenlediği imza günü ve söyleşi etkinliğine davet edilmenin mutluluğu içerisindeyim. Sıcakkanlı okuyucular ile bir araya gelmek beni ziyadesiyle memnun etti. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı Kitap Otağı sahibi Aşir Bey’e, Kitap Otağı çalışanlarına ve Arsuz fuar alanında bizleri yalnız bırakmayan şiir dostlarına ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

52 YAŞINDA OKUMAYI ÖĞRENDİ, 3 YIL SONRA KİTAP YAZDI
Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç ise açıklamasında, “Davetimizi kırmayıp değerli vakitlerini bizlere ve okuyucularımıza ayıran kıymetli yazarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Kısmet olursa 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 21:00 ile 24:00 saatleri arasında Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ali Parlak, 52 yaşında okuma yazmayı öğrenip 55 yaşında ilk kitabını çıkartan azim ve kararlılıkla bir başarı örneği olan Hatice Yakut Hanım ve Şair Ali Gök Bey’i misafir edeceğiz. Edebiyatı ve kitabı seven tüm halkımızı 12 Ağustos Cumartesi günü Kitap Itağı imza günlerinde buluşmak için Arsuz Fuar alanına bekliyoruz” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR