VALİ COŞKUN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ


Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Şerif Tosyalı ile birlikte Osmaniye’nin yeni Valisi Ömer Faruk Coşkun’a, ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar diledi. Vali Coşkun’un makamında gerçekleşen ziyarette, Osmaniye’nin ekonomik gelişmeleri konuşuldu. Vali Ömer Faruk Coşkun, 3 kıtada devasa yatırımlarda bulunan ve Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında büyük katkıları olan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

‘İNSANA HİZMETİ ESAS ALACAĞIZ’
Vali Coşkun konuşmasında, “Osmaniye’yi yönetirken her kesime, her kişiye hem dokunmak hem buluşmak, hem de sevgi ve gönül köprüsü kurmak için çalışacağız. Bu süreçte misyonum görev yaparken merkezinde insan olan, tüm devlet kurumlarında ve kamu hizmet birimlerinde insana saygıyı ve insana hizmeti esas alan bir yönetim anlayışıyla çalışmak olacaktır. Bu güzel şehrin ekonomik kalkınması, halkın huzur ve güvenliği başta olmak üzere Osmaniye’miz için elimizden geleni el birliğiyle yapacağız” dedi.

‘YAŞAM İÇİN ÜRETİME DEVAM’
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ise, “Yetişmiş insan gücüne verdikleri değeri belirterek, yaşam kalitesini yükseltmek ve gelecek nesillere huzurlu, kaliteli bir hayat sunabilmek için çevreyi ve ekolojik dengeyi koruyarak, en gelişmiş teknolojiyi kullanarak, yaşam için üretim yaptıklarını söyledi. Ziyaret hoşsohbet ortamında gerçekleşti. Haber: Yılmaz AKPINAR