KAYMAKAM SOYTÜRK İSKENDERUN İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS


Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, İskenderun Kaymakamlığı görevine atanan Recep Soytürk’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti. Dörtyol’da da birlikte çalışma fırsatı bulan Kaymakam Soytürk ve Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, bölgemize hizmetler anlamında yola İskenderun’dan devam edeceklerini önemle vurguladılar.
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Kaymakam Soytürk, daha görev yeri olan Dörtyol’da tanışan ve karşılıklı sevgi,saygı anlayışıyla hareket ederek dostluklarını bugünlere kadar getiren Osman Tufan’ı konuk etti.
Dörtyol’dan İskenderun Kaymakamlığı görevine atanan Recep Soytürk’ün vatanına ve milletine bağlı devlet adamı olduğunu ifade eden Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Dörtyol’da görev yaptığı süre zarfında her kesimden insanımızın takdirini kazandığını belirtti. Tufan, Kaymakam Recep Soytürk’ün İskenderun’a kalıcı ve güzel hizmetlere imza atacağına yürekten inandığnı kaydederek, görevinde üstün başarılar diledi.
Ziyaretten büyük onur duyduğunu belirten İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Osman Tufan ile Dörtyol’da bir arada olmaktan, onu dürüst ve samimi kişiliği ile tanımaktan büyük memnunuyet duyduğunu kaydetti. Kaymakam Soytürk, nerede olursa olsun, amacın sadece ülkemize ve milletimize güzel hizmetlerle gönüllerinde yer almak olduğunu önemle ifade etti.
Ziyaret daha sonra sohbet ortamında devam etti. Haber: Mustafa TOPAL