‘SEVGİ’ DOLU İFTAR!


Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde düzenlenen iftar programına katılarak, çocuklarla gönül sofrasında buluştu.
İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iftar programı; Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri bahçesinde yapıldı. Oldukça samimi ve hoşsohbet ortamında gerçekleşen iftar programına; Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykar Tekin, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın ve eşi Zehra Akın, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Müdürü Sultan Kekeç ve personelleri ile çocuklar katıldı.

Kaymakam Kılınçkaya ve eşi Şenay Kılınçkaya çocuklarla tek tek sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra çocuklarla toplu fotoğraf çektiren Kaymakam Kılınçkaya, çocuklarımızın böylesine güzel ve sıcak bir ortamda barınması ve eğitimlerine devam etmesi konusunda emeği geçen Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Fuat Tosyalı ve Ailesi başta olmak üzere, tüm öğretmenlere ve kurum personellerine, ayrıca duyarlılık gösteren herkese teşekkür etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR