KÖMÜRÇUKURLU ANNELERE BEBEK HEDİYESİ


Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında doğacak ve yeni doğan 13 bebek için hediyeler hazırlayıp ailelerin misafiri oldu. Belen Belediyesi tarafından; Kömürçukuru mahallesinde, anne adaylarına bebek seti armağan edildi.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve eşi Yüksel Vurucu ile ev ziyaretleri yaparak yeni doğum yapan ya da doğum yapacak olan annelere; puset, battaniye ve bebek çantası hediye etti.
“Hoş geldin Bebek” projesi kapsamında yapılan programda ailelerle buluşan Başkan Vurucu ve eşi, anne ve anne adaylarına iyi dileklerde bulunarak bebeklerin vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetişmeleri temennisinde bulundu. Gidilen ailelerle yapılan sohbetlerde hayır duaları da alan Başkan Vurucu, yeni doğan bebeklere yönelik bu projenin devam edeceğini ifade etti.
Muhtar Mehmet Doğru’nun da katılımıyla gerçekleşen “Hoş Geldin Bebek” projesi vatandaşlar tarafından da takdir gördü. Sağlık kurumlarından aldıkları bilgiler doğrultusunda yeni doğan bebekleri tespit eden Belen Belediyesi, bu programına devam edecek. Haber: Mustafa TOPAL