‘İŞİNİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIN’


Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mezuniyet töreni okul bahçesinde yapıldı. Törene; Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İGC Başkanı Veysel Cıncık, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ve aileler katıldılar. Törende bir konuşma yapan okul müdürü Bekdemir Boğmak, “Değerli velilerimiz, emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onları en iyi şekilde yetiştirmeye gayret gösterdik. Onları bilgili, görgülü, ne istediğini bilen ve hedefleri için cesaretle hareket eden sevgi dolu gençler olarak sizlere büyük bir mutluluk içerisinde tekrar takdim ediyorum” dedi.

Boğmak açıklamasında, “Değerli meslektaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için size teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, okula ilk başladığınız ilk günden bugüne değin eğitildiniz bilgi ve erdemle donatıldınız. Bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Sizden dünyadaki en güzel işi yapmanızı, işinizi en iyi şekilde yapmanızı istiyorum. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Değerli gençler, bütün toplumların ve milletlerin güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Ulu Önder Atatürk ‘Bütün Umudum Gençliktedir’ diyerek ülkeyi ve bütün değerleri gençlere emanet ederek göstermiştir” dedi.
Okul Aile Birliği Başkanı Nevin Çekiç de, 120 öğrencinin mezun olduğunu, okul birincisinin Radiviye Kokum, 2.sinin Yeşim Yaren Doğru ve 3.sünün Sevgi Genç olduğunu belirterek, kutladı.
Haber: Yılmaz AKPINAR