‘ENGELLERİ AŞTILAR, BİZE ÖRNEK OLDULAR!’


İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş, engelli vatandaşlarımız için düzenlediği iftar sofrasında, protokol ve iş dünyasını buluşturdu.
İskenderun Yelken Kulübü’nde düzenlenen iftar programına Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Kaymakam vekili Hakan Kılınçkaya, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, hayırsever işadamı Paşa Karaca, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Atakaş, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ve çok sayıda iş adamı ve İskenderun Engelliler Basketbol Takımı yöneticileri ile sporcuları katıldı. Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Atakaş, iftar davetinde misafirlerle yakından ilgilendi.

‘ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK’
İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, iftar programında yaptığı konuşmada, Ramazan ayının dostluğun ve sevginin pekiştiği en bereketli ay olduğunu söyledi. Bu ayda olduğu gibi yılın her gününde bir arada yaşamanın temel rehberi Kuran-ı Kerim ve Peygamber sünnetinden ayrılmamak gerektiğini aktaran Atakaş, konuşmasının devamında, “Şunu herkes bilmelidir ki terör hiçbir zaman başarıya ulaşamayacak ve şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Ülkemizin birlik beraberliği bozulmayacak, ülkemiz bölünmeyecek ve bayrağımız göklerden hiçbir zaman inmeyecektir. Ülkemiz büyük bir potansiyele sahiptir. Yeter ki biz bu potansiyeli yerli yerinde ve gerektiği ölçüde değerlendirelim. Sanayicisiyle, iş adamıyla, bürokratıyla, işçisiyle, esnafıyla, çiftçisiyle el ele vererek millet olarak üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirirsek bu ülkenin belini hiç kimse bükemez. İslam coğrafyasında ve ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçiyoruz. Vatanın savunması için gece gündüz mücadele eden güvenlik güçlerimize Allah’tan azim ve gayret diliyorum, Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabır dilerken gazilerimize minnettarlığımızı sunuyorum. Bu yıl davetimize İskenderun Engelliler Spor Kulübü’nün sporcuları da katıldılar. Bir çok başarılara imza atan bu sporcularımız engelleri bir bir aşarak bizlere çok güzel örnek oldular. Kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. İftar davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi. Konuşmanın ardından iftar programı nezih bir atmosferde devam etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR