EL EMEĞİ GÖRÜLMEYE DEĞER


İskenderun Belediyesi Kültür Evleri’ne devam eden kursiyerlerin el emeklerinin görücüye çıktığı yılsonu sergileri devam ediyor. Sergilerde ahşap boyamadan, yağlı boya resimlere keçe eşyalardan tablo ve takılara kadar pek çok el emeği ürün büyük beğeni topluyor.
Son olarak İskenderun Demirçelik sitesi içerisinde yer alan kültür evi kursiyerleri de ahşap süsleme, mefruşat, giyim-dikiş kurslarında yapılan ürünlerinin sergisinin açılışı gerçekleştirdi.

‘SOSYAL ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ’
İskenderun Belediyesi olarak bütün vatandaşlarımıza hizmet etme gayretinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”Bilindik belediyecilik çalışmalarımız yanı sıra birçok sosyal proje ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediğimiz kurs sonunda ortaya çıkan ürünleri bu sergiyle beğeniye sunuyoruz. Biz her kesimden vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Seyfi Dingil, “Kursiyerlerimizin hazırladığı sergide birbirinden güzel resimler ve el sanatları var. Tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Kadınlarımızın el emekleri görülmeye değer. Tüm vatandaşlarımızı bu açılan sergileri görmeye davet ediyorum. Yeni sezonda da kentin farklı bölgelerinde el sanatlarına yönelik kurslarımız devam edecek. Ben buradan halk eğitim merkezi yöneticilerine ve hocalarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber: Cuma KESEROĞLU