NAMIK KEMAL ORTAOKULU 14 TEOG BİRİNCİSİ ÇIKARDI!


İskenderun Namık Kemal Ortaokulu, 2. TEOG Sınavı’nda muhteşem bir performans sergiledi. TEOG Sınavı’nda 14 birinci çıkaran Namık Kemal Ortaokulu’nda, 15 öğrencinin ise sadece tek bir yanlışı var. Devlet okulları ortalamasında, özel kolejlere fark atan Namık Kemal Ortaokulu yine farkını konuşturdu.

EN BAŞARILI OKUL!
İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’nun başarılı Müdürü Ali Koç’un bireysel katkıları ve eğitim programına kattığı yeniliklerin bu başarıda büyük payı var. Okulun eğitim kadrosunun çalışkanlığı, donanımı ve öğrencilerle birebir teması, onlarla ilgilenmesi, TEOG’daki şampiyonluğun omurgasını oluşturuyor. Öğrencilerle TEOG sürecinde birlikte çalışan öğretmenlerin gayreti takdire şayan.
Bireysel başarıdan ziyade kitlesel başarıya daha fazla önem verdiklerini belirten Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, “Okulumuzda artık kitlesel bir başarı grafiği var ve bu başarı grafiği de bundan sonraki süreçte de inşallah artarak devam edecektir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR