KARASAYAR, ‘MİLLETİMİZ BU ZAFERİN MİMARIDIR’


AK Parti İskenderun İlçe teşkilatı, 16 Nisan referandumu sonrası teşkilata teşekkür yemeği verdi. Düzenlenen programa TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, kadın kolları ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı.

‘TEŞKİLAT ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, “Cumhuriyet tarihinin en kritik ve çok ehemmiyete haiz referandumu geride bıraktık. Ben huzurlarınızda sizlere bu anayasa değişiklik imkânı milletimizin huzuruna getirenlere ve aziz milletimize buradan bir kez daha partime teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. Katılımlarınızdan ve halk oylaması sürecindeki halisane ve fedakâr hane emeğiniz ve gayretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

‘HALKIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Daha sonra bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, “16 Nisan 2017 anayasa değişikliği halkoylaması sonuçlarının ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 16 Nisan halkoylaması, milletimizin geleceğine sahip çıktığının önemli bir göstergesidir. Ülkemizde yönetim sistemi konusunda tarihi bir karar verildi. Demokrasimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘HALKIMIZ SEÇİMİNİ YAPTI’
Son olarak bir konuşma yapan TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, “Tarihimizin en önemli yönetim reformunu hayata geçiti. Milletimiz bu zaferin mimarıdır. Sonuçlar ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Demokrasimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Halkın iradesi nasıl tecelli ederse sonuç başımızın tacıdır dedik. Halkımız seçimini yaptı, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine olur verdi. Bu millet artık hiçbir vesayete, tehdide boyun eğmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Bu sonuç için çalışan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Haber: Yılmaz AKPINAR