ABDULLAH İNAN İFTAR GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR!


İnan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan, iftar sofrası geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Mübarek Ramazan ayı boyunca İnan Otomotiv’in geniş terasında kurduğu iftar sofrasında her gün yaklaşık beş yüz kişiye nezih bir ortamda iftar yemeği veren hayırsever işadamı Abdullah İnan, hayır duası alıyor. Yaklaşık 200 kişiye de eve iftar yemeği taşıyan İşadamı Abdullah İnan, bu kutsal ayın manevi iklimini İskenderunlular’la birlikte yaşıyor.
İnan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan, sosyal birlikteliğin güçlenmesine vesile olurken, her gün vatandaşlarla iftar yemeğinde buluşuyor, onlarla dertleşiyor.

‘RAMAZAN AYININ KIYMETİNİ BİLELİM’
İnan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah İnan, Ramazan coşkusunu vatandaşlarla aynı sofra etrafında paylaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Bu mübarek ayda, Allah (C.C.) hepimizi nice nice yıllar mübarek günlere, kandillere, Ramazanlara ve bayramlara, sağlık, esenlik, mutlulukla nâil ve vasıl eylesin; dualarımızı kabul, oruçlarımızı da layıkıyla tutmayı nasip etsin. Ramazan ayının kıymetini bilmemiz gerekir” dedi. İftar yemeğine, MÜSİAD Genel Sekreteri Ali Yeşilova da katıldı. Haber: Yılmaz AKPINAR