ULUCAMİİ CADDESİ ASFALTLANIYOR!


Asfalt çalışmalarına devam eden İskenderun Belediyesi kent genelinde yolları güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulucamii caddesinde asfalt çalışmalarına başladı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Kent genelinde başlatmış olduğumuz asfalt çalışmaları ulucamii caddesinde devam ediyor. Ekiplerimiz caddede ilk önce yol üzerinde bulunan eski asfaltın kazıma işlemi gerçekleştiriyor. Cadde boyunca kazıma işlemi tamamlandıktan yol sıcak asfalt ile kaplanacak. Şehrin en önemli ana arterlerinden birinde yollar daha güzel daha düzenli ve ulaşım daha rahat olacak” dedi.

‘YOL ÇALIŞMALARI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Alt yapısı biten bütün yollarımızda uzun yıllar kullanılacak olan kaliteli ve konforlu asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ulucamiide kazıma çalışmaları bittikten sonra asfalt çalışmalarına başlayacağız. Daha sonra şehit Pamir caddesinde çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu. Haber: İskenderun Belediyesi