BRAVO BU GENÇLİĞE!


Dünya tarihine ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünü altın harflerle yazdıran 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü dolayısıyla İskenderun Gençlik Merkezi anlamlı bir etkinliğe imza attı.
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve duyarlı gençler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümünde, ‘Gençlik Şehitlerine Yürüyor’ programı kapsamında, vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi anmak üzere birçok sivil toplum kuruluşuyla birlikte İskenderun Kaptan Paşa Camii’nde sabah namazını kılarak, kahramanlarımızı yad ettiler.
Mercimek çorbası ikramlarıyla yürekleri ısıtan Gençlik Merkezi’nin duyarlı yaklaşımı büyük takdir gördü.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, MÜSİAD Hatay Şube ve İskenderun OSB Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve parti yönetimleri ve çok sayıda genç yağışlı havaya rağmen, Şehit Pamir Caddesi’nden başlayaram, Karaağaç Asri Mezarlığı’na kadar yürüyüşe geçti. 5 Km’lik saygı yürüyüşü duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.
Yürüyüşün tamamlanmasıyla birlikte, Karaağaç’taki şehitlikte aziz şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR