TOSYALI İSKENDERUN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ SEZONA HAZIR

Bölgemizi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper liginde mücadele eden Tosyalı İskenderun Engelliler Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu öncesi İskenderunlular’la buluştu.

Yeni sezon açılışına; İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, geçmiş dönem belediye başkanı Fatih Tosyalı, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Ali Özyurt ve Yönetim kurulu üyeleri, Tosyalı Holding Protokol ve Halkla İlişkiler Müdürü Çetin Mutluay, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbilmez ve yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Diyap Atar, iş insanları, meclis üyeleri ve gazeteciler katıldı.

BAŞKAN ATASEVER’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Suat Atasever yaptığı açıklamada, “Kulübümüze verdiği desteklerden dolayı Tosyalı Ailesi’ne, ve Alpaydın Ailesine ve diğer iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz. Engelliler Spor kulübü olarak, Bölgemizde meydana gelen depremin ardından bazı okullarımıza malzeme yardımında bulunduk. Bazı yardıma muhtaç kişilere de tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Desteklerimiz devam edecektir. Grubumuzda aralarında Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da bulunduğu çok güçlü rakiplerimiz bulunmaktadır. Bizlerde kendi bütçemize göre iyi bir takım kurduk. Önümüzdeki günlerde Kıbrıs’ta turnuvaya katılacağız. Turnuvaya Türkiye’den Fenerbahçe, Galatasaray ile birlikte bizi de davet ettiler” dedi.

‘TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’
Tosyalı Ailesi adına konuşma yapan geçmiş dönem belediye başkanı Fatih Tosyalı, “Biz her zaman Engelli Spor Kulübümüze destek oluyoruz. Destek olmaya da devam edeceğiz. Bu takım çok güzel mücadele ediyor. Ellerinden tutmak, onların yanında olmak öncelikli görevimiz. Takımımızı hep birlikte, tüm İskenderunlular olarak sahada destekleyim, moral ve güç verelim” dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez de yaptığı açıklamada, “Takımımıza destek olacağız. Kulüp tesislerinde bir takım tadilat yapmayı planlamıştık. Fakat sahil kısmında bir projeyi hayata geçirmek için girişimlerde bulunduk. Muhtemelen kasım ayında projesi tamamlanacak. Bu çalışmaların ardından kulüp tesislerini de tadilatına başlayacağız” dedi.
HABER MERKEZİ