BÜYÜK ACI!


İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulunun başarılı sınıf öğretmenlerinden ikinci bebeğine hamile olan Çiğdem Işık önce bebeğini, daha sonra da hayatını kaybetti. 
Işık ailesi üç hafta öncesine kadar ikinci bebeklerinin doğacağı zamanı beklerken, anasınıfı öğretmeni Çiğdem Işık’ın, rahatsızlanması sonucu hastaneye götürüldü, kan değerlerinin yüksek çıkması üzerine hamile olduğu için Adana’ya sevk edildi. Burada ise genç öğretmen Çiğdem Işık’a Lösemi teşhisi kondu.
Tedavi süreci sırasında karnında taşıdığı bebeğini kaybeden Çiğdem Işık, beynine atan bir pıhtı nedeniyle yoğun bakıma alındı. Üç hafta içerisinde gelişen hastalık, herkesin çok sevdiği Çiğdem öğretmeni dün gece hayattan kopardı. Ani vefatı başta ailesi olmak üzere, Okul Müdürü Hüseyin Gündüz, mesai arkadaşları ve sevenlerini derin üzerek yasa boğdu.
Çiğdem Işık için Mustafa Kemal mahallesinde bulunan Cem Evi’nde tören düzenlendi. Yüzlerce seveninin katıldığı törenin ardından Çiğdem öğretmenin naaşı Çankaya mezarlığına getirildi. Sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında toprağa verilen İskenderun’un sevilen öğretmeni Çiğdem Işık sonsuzluğa uğurlandı. Okul Müdürü Hüseyin Gündüz ve eğitim camiasından yoğun katılımın olduğu cenazede gözyaşları sel oldu. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı diliyoruz. Haber: Yılmaz AKPINAR