KISA BİR MOLA!

İskenderun Nezahat Çeçen İlkokulu’nda, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle öğrenciler karnelerini düzenlenen törenle aldı.

Törene İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder ile protokol üyeleri katılarak miniklerin sevincine ortak oldu. Nezahat Çeçen İlkokulu’nda bu yıl eğitim hayatına başlayan öğrenciler için okul idaresi tarafından özel bir karne ve madalya hazırlandı. Kaymakam Önder ve beraberindeki protokol üyeleri, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere ilk karnelerini takdim etti.

Kaymakam Önder, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemini başarı ve mutlulukla tamamladıklarını belirterek “İlçemizde okul öncesinden ortaöğretime kadar toplam 53.904 öğrencimiz karne aldı. Tüm öğrencilerimizin 15 günlük tatilini keyifle geçirmelerini diliyorum” dedi.

Öğrencilerin ilk karne heyecanını paylaşan protokol üyeleri, miniklerle sohbet ederek mutluluklarını paylaştı. Sömestr tatiline giren öğrenciler, aileleriyle birlikte törenin ardından okuldan ayrıldı.
İskenderun’da karne sevinci, şehrin dört bir yanında coşkuyla kutlanırken, iki haftalık tatil heyecanı başladı.
HABER MERKEZİ