TOSYALI HOLDİNG, GUINNESS REKORUNA HAZIRLANIYOR

Tosyalı Holding, Dünya’nın en çok ziyaretçi çeken gastronomi festivallerinden biri olan GastroAntep’te, bu yıl Guinness rekoru kırmaya hazırlanıyor. Atık çelikten 2,5 km. mangal yapan Tosyalı Holding, festivalde 500 ustayla “en uzun mangal” rekoru denemesi gerçekleştirecek.

Dünyanın en uzun kebabının hazırlıkların hızla sürdüğü rekor denemesi ile ilgili Tosyalı Holding yetkilileri ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in önümüzdeki hafta başı detaylı bir açıklama yapacağı belirtildi.

TÜM ZİYARETÇİLER KEBABA DOYACAK
Tosyalı Holding ile Başkan Fatma Şahin’inden yapılan ilk ortak açıklamada, “Tosyalı Holding, atık çelikten 2 buçuk km mangal yaptı. Esnafımız da 500 ustayla kebap yaparak bize katkı sunacak ve tüm ziyaretçiler kebaba doyacak. Gaziantep’e ülke içi ve dışından önemli sayıda ziyaretçi getirip, şehir ekonomisine çok değerli, nefes aldıran bir katkı sağlayan GastroAntep Kültür Yolu Festivali’nde, bu yıl yine birbirinden özel etkinlikler olacak. Detayları önümüzdeki hafta başı duyuracağız. Herkesi bekliyoruz” denildi.
HABER MERKEZİ