AK PARTİ 23 YAŞINDA

İskenderun’da düzenlenen AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü kutlama programında partililer, ‘Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı AK Parti’dir’ mesajı verdi.

İskenderun İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda AK kadrolar, AK Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, geçmiş dönem belediye başkanı Fatih Tosyalı ve İlçe Başkanı Bülent Özer ile bir araya geldi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, partisinin 22 yıldır ülkeyi şerefle yönettiğini belirterek, partilerinin ülkenin her alanında büyük devrimler yaptığını ve halka en iyi hizmeti vermeyi sürdüreceğini kaydetti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, birlik ve beraberlik içinde nice yıllar dilerken, “Millete hizmet yolunda durmadan, yorulmadan çalışan, gücünü milletten alan, AK Parti’miz dün olduğu gibi bugün de aynı coşku ile milletimiz için çalışmaya devam edecek” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Dönmez de, “Bizler de halkımıza ne söz verdiysek tamamını yapmanın gayreti içindeyiz. Belediyeciliğin ne olduğunu icraatlarımızla göstermeye devam edeceğiz. Durmadan, yorulmadan, yılmadan ilerlemeye devam” dedi.

Haber: Yılmaz AKPINAR