TUFAN ENDÜSTRİ EMİN ADIMLARLA

Tufan Endüstri Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş., İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 2023 yılında Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 480’inci sırada yer alarak büyümeye devam ediyor.

Bilgi birikimi, tecrübe ve vizyoner yönetim anlayışıyla Tufan Endüstri’nin sanayi sektöründeki çıtasını yükselten Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Payas’ta doğup büyüyen şirketi başarı merdivenlerinde yukarıya taşıyor.

Üretim, istihdam ve dış ticaretteki başarısıyla ekonomik ve sosyal anlamda sürdürülebilirliğin sağlanmasında etkin rol üstlenen başarılı sanayici Osman Tufan kriz dönemlerindeki farkını bir kez daha ortaya koydu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, Tufan Endüstri Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’ı ziyaret ederek, gerek Tufan Endüstri’yi gerekse ilk 500’te listede Hatay’ı gururla temsil eden tüm firmaları, başarılarından ötürü kutladı.

‘GURUR DUYUYORUZ’
Tufan Endüstri Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş.’nin Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında yer almanın memnuniyet verici olduğunu belirten Tufan Endüstri Demir Çelik San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, “Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 listesinde 480. sırada yer almaktan gurur duyuyoruz. Emeği geçen bütün paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Listede yer alan ve ülkemize güç katan tüm firmalarımızı tebrik ediyorum. Siz değerli İGC Başkan ve yönetiminin de nazik ziyaretleri bizlere mutlu etti, moral verdi” dedi.