O HER ZAMAN ŞAMPİYON!

İskenderunspor’un emektarlarından, başarılı teknik direktör Ender Traş, Ankara’nın güçlü takımlarından 1. Lig ekibi Keçiörenspor ile anlaştı.
Beyefendi duruşu, kariyeri başarılarla dolu, ‘Vefa’lı yönüyle gittiği her takıma güç katan İskenderun’un gururu Ender Traş, yeni bir hikaye yazmaya hazırlanıyor.

Veda mesajıyla duygulandıran Ender Traş, “12 yaşında kapısından girdiğim,Yuvam olan şanlı İskenderunspor’umuzun her kategorisinde oynama şerefine nail oldum. 1990 yılında A takıma çıktıktan üç sezon sonra transfer olarak Türkiye’nin önemli kulüplerinde hep ‘İskenderunlu Ender’ olarak anıldım. Zaman zaman şampiyonluklar, zaman zaman (başarılı ve başarısız) dönemlerimiz olmuştur. Ama her zaman alnımız açık başımız dik olarak hizmet ettim. Beni futbol kamuoyuna ve Ayyıldız’a hizmet kapısını açan, bu camiama her daim vefa borcumu ödemek – elimi taşın altına koymak için sadece ‘GEL’ demek yeterliydi” dedi.

‘BU CAMİAYA VE RENKLERE SEVDAMIZIN KARŞILIĞI HİÇBİR ZAMAN OLMAMIŞTIR’
Başarılı Teknik Direktör Ender Traş, “Bu bağlamda 2009 yılında profesyonel futbol kariyerime son vereceğim senede, İskenderunspor’un yaşatılması için BAL liginden devam edeceği ve bir sene daha futbol oynayıp bir kez daha vefa örneği daha vermem gerekecekti. Ne mutlu bana ki; şampiyonluk ile başlayan futbolculuk kariyerime şampiyonluk ile bitirmek nasip oldu. 3. Lige çıkan İskenderunspor’da iki sene yardımcı hocalık görevimden sonra, kendi teknik direktörlük deneyimim başladı. Yalnız Puzzle’in bir parçası eksikti. O parça teknik direktör olarak bu sevdalı olduğum renklere hizmet etme arzusu idi. 14 senelik antrenörlük hayatımın sonunda bu arzunun gerçek olması benim kariyerim anlamında en büyük Gururlardan en önemlilerindendir. Bana bu görevi layık gören Hakan Bolat Başkan, Güney Kanat ve tüm turuncu/mavi sevdalı yüreklere sonsuz teşekkür ederim.

Görev aldığımız andan itibaren yoğun bir şekilde çalışıp, her klüpte zaman zaman olabilecek olumsuzluklara rağmen, büyük bir özveri gösteren camiamız ve özellikle futbolcu kardeşlerimiz sayesinde Play-Off oynayarak alnımız açık başımız dik olarak başarı elde ettik. Bu Başarı şartlar göz önüne alındığında, büyük bir başarı olarak tüm kamuoyunda takdir görmüştür. Bu güzel takımı, şehir biraz daha sahiplenerek verilen sözler yerine getirilseydi, bu takim inanıyorum ki; çok daha büyük zaferler elde edecekti. Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bu camlaya ve renklere sevdamızın karşılığı hiçbir zaman olmamıştır. Ama’sız ve fakatsız sevda.. Bu camiaya bedel ödemek, vefa göstermek benim için büyük bir onurdur! Hoşça ve Turuncu/Mavi kalın!” açıklamasında bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR