EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK!

Deprem bölgesi Hatay’ın İskenderun ilçesinde koordinatör kaymakam olarak başlayan Miyase Demirkoparan, Şafak Karaca ve Ceyhun Denli; Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ile birlikte zorlu deprem sürecinde, verdikleri hizmet ve edindikleri tecrübeyle halkın takdirini kazandılar.

6 Şubat 2023 tarihinde yüzyılın felaketinin en ağır yıkımının yaşandığı Hatay’da yaklaşık 10 ay deprem bölgelerinin yaralarını saran 111. dönem kaymakam adayları, özveri ile yürüttükleri ilk görevlerini tamamladı.

UNUTMAYACAĞIZ!
6 Şubat Depreminin en ağır yıkımının yaşandığı Hatay’ın İskenderun ilçesinde temmuz ayının son haftası Miyase Demirkoparan, Ceyhun Denli ve Şafak Karaca, koordinatör kaymakam vekili olarak göreve başlamıştı.
Koordinatör kaymakamlar deprem bölgesi Hatay’ın ilçeleriyle yeniden ayağa kaldırılmasında devlet tüm kurumlarıyla beraber gece gündüz çalışarak depremzede vatandaşların yaşamlarını normalleşmesine katkı vermek için yoğun çaba harcadılar.

İskenderun’da depremin izlerini silmek ve vatandaşın sorunlarını gidermeye çalışan Koordinatör Kaymakamlar Miyase Demirkoparan, Ceyhan Denli ve Şafak Karaca, deprem bölgesindeki görev sürelerini tamamlayarak, kaymakam atamaları gerçekleştirildi.
Deprem bölgelerinden ayrılmaya başlayan kaymakam adaylarından Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaklaşık 9 aydır depremzede vatandaşların sorunlarının çözümünde önemli görevler üstlenen üç koordinatör kaymakam yeni görev yerlerine uğurlandı.

İskenderun’da görev yapan Koordinatör Kaymakamlardan Adana Feke Kaymakamlığına atanan Şafak Karaca ise 11 Nisan tarihinde görevine başladı. Ataması Aksaray Sarıyahşi’ye yapılan Miyase Demirkoparan ile Malatya Kale’de görevlendirilen Ceyhun Denli ise verilen veda yemeği sonrasında kentten uğurlandı.
HABER MERKEZİ