BİLSEM VE ÖĞRETMENEVİ’NİN YAPIM İŞİNE BAŞLANIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve geçmiş dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın sıkı takibi ve çabası sayesinde, İskenderun Öğretmen Evi ve İskenderun Bilim Sanat Merkezi Hizmet Binası İkmal İnşaatı Yapım İşine başlanıyor.
Geçtiğimiz nisan ayında ihalesi ve 03 mayıs tarihinde sözleşmesi yapılan kurumların yaklaşık maliyetleri 164 milyon lirayı buluyor.

Depremlerin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmaların yanında, Öğretmen Evi ve İskenderun Bilim Sanat Merkezi Hizmet Binası’nın İskenderun’da hayata geçecek olması hem öğretmenlere moral hem de özel yetenekli öğrencilere büyük hizmeti olacak. Özellikle Aşkarbeyli mıntıkası, Sakarya mahallesinde bulunan ve İskenderun Belediyesi’ne ait gayrimenkulun şehre kazandırılması hususunda AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve geçmiş dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın büyük katkıları olmuştu.

Edinilen bilgilere göre, İskenderun Öğretmen Evi’nin yapım işini Aydoğa İnşaat Taahhüt Turizm Tic.Ltd.Şti, Bilim Sanat Merkezi Hizmet Binası İkmal İnşaatı Yapım İşini de Nurdeniz Otomotiv İnşaat Ltd.Şti. üstlenerek, çalışmalara başlıyor.
Haber: Yılmaz AKPINAR