ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

İskenderun’da, Ramazan Bayramı öncesinde Karaağaç Asri Mezarlığı’nda bulunan şehitlik ziyaret edildi. Mezarlık içinde düzenlenen anma töreni, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okunan duaların ardından protokol üyeleri, şehit mezarlarına karanfil bırakarak, şehit aileleri ile bir araya geldi.

Ziyarete, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş başta olmak üzere, şehit aileleri, gaziler, emniyet teşkilatı ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaymakam Demiryürek ve Başkan Mehmet Dönmez, görevleri başında vatan müdafaası sırasında şehit olan asker ve polis kabirlerini ziyaret ederek birer karanfil bıraktı.

Şehitlerimizi dua ile yâd eden Başkan Dönmez, “Rabbim, bu toprak için, bu vatan için ve bu bayrak için can veren bütün şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Evlâtlarını vatanın bağrına emanet eden şehit aileleri için bayramlar buruk geçer. Ancak bizler de şehit yakınlarımızın evlâdı, kardeşi, ağabeyiyiz. Bütün şehit ailelerimize sabırlar diliyor, bayramlarını tebrik ediyorum. Bütün şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Ruhları şâd olsun” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR