MİLLETVEKİLİ ÖZEL’DEN KARAAĞAÇ İÇİN EN AZ 20 YATAKLI VE ACİL SERVİSİ OLAN SEMT POLİKLİNİĞİ SÖZÜ

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Gıda Mühendisi Değer Tultak, meclis üyesi adayları, vatandaşlarla Karaağaç’ta buluştu.

Arsuz’un hizmete doyması için çalıştıklarını belirten Milletvekili Abdulkadir Özel, Devlet Hastanesi başta olmak üzere kamu yatırımlarından en yüksek payı almasını sağladıklarına vurgu yaparak, Karaağaç için en az 20 yataklı ve acil servisi de içinde barındıran semt polikliniği sözünü verdi.

Deprem sonrası Arsuz’un yeniden ayağa kalkması için gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam edeceklerini belirten Vekil Özel, Belediye Başkan Adayı Gıda Mühendisi Değer Tultak ile yepyeni bir vizyon getirmek hedefine dikkat çekti.
Vekil Özel, deprem sonrası bir çok ilçemizden onbinlerce vatandaşın daha güvenli yaşam için Arsuz’u seçmesinin ilave sorunlara neden olduğunu ve yatırımları zorunlu hale getirdiğini de vurguladı.

Vatandaşlarla keyifli sohbette soruları da yanıtlayan Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, Belediyecilik hizmetlerinde çok geride kalmış ve ihmal edilmiş Arsuz’un, Merkezi hükümet, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin koordineli çalışmalarıyla tarımdan turizme, ticari kalkınmadan kültürel ve sosyal hayata kadar, her konuda atılım sözü verdiler.
Vekil Abdulkadir Özel ile Başkan Adayı Değer Tultak ile keyifli sohbet gerçekleştiren vatandaşlar, memnun ve umutlu bir şekilde toplantıdan ayrıldılar.