İSTE ÖĞRENCİLERİNE YEMEK BURSUNA DEVAM!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında 2022 yılında imzalanan ve 100 öğrencinin yemek katkı bedelini karşılayan protokol yenilendi. CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, İSTE’de eğitim gören öğrencilerimize her sene destek vermekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti.

Nitelikli insan yetiştirmeyi ve ülke ekonomisine katkı sunmayı ilk hedef olarak belirlediklerini aktaran Atıf Ceritbinmez, “Her zaman bu yönde çabalıyoruz. Dolayısıyla böyle bir proje içerisinde yer almanın gururunu yaşıyoruz. Gelecek yıllarda da üniversitemize destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ise, öğrencilerin her türlü istek ve ihtiyaçları için paydaşlarıyla etkileşim halinde olduklarını belirten İSTE Rektörü Depci “CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 2022 yılında imzaladığımız protokolü yeniledik ve uzattık. Sayın Atıf Ceritbinmez, yemek bursu vermeyi sürdürecek. Kendilerine öğrencilerimize sunduğu katkı dolayısıyla şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR