İSDEMİR’DE BİRLİK VE BERABERLİK İFTARI

Ülke ekonomisinin lokomotif demir çelik tesisleri arasında başı çeken İSDEMİR’de yetkili olan Özçelik-İş Sendikası’nın İskenderun şube yöneticileri ve İSDEMİR yöneticileri emekçilerle iftarda buluştu.

Fabrika yemekhanesinde yapılan iftar programına Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve şube yöneticileri ile İSDEMİR Genel Müdürü Salih Cem Oral, fabrika yöneticileri ve İSDEMİR’de alınteri akıtan emekçiler katıldı.

Ramazan ayının manevi atmosferine yakışan bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde iftar yaptıklarını kaydeden Şube Başkanı Güngör, “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte fabrikamızda var olan huzur ve barışı ortamı daha da artmıştır” diyerek, iftar programının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Genel Müdür Salih Cem Oral ise, böylesi güzel iftar organizasyonlarının fabrikanın huzuruna ciddi katkı sağladığı dile getirerek, iftar programından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İftar programı sonrası Sürekli Dökümler Müdürlüğündeki emekçilerle samimi bir ortamda çay sohbeti yapılmasıyla program sona erdi.
HABER MERKEZİ