ARSUZ MAKUS TALİHİNİ YIKACAK, HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK!

Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak, bugüne kadar hizmete susamış tüm mahallelerde hizmetleriyle halkın yüzünü güldürmek için çalıştıklarını söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Arsuz Belediyesi’nin 10 yıldır dokunmadığı mahallelerde çöp, çukur, çamur ve sinek başta olmak üzere, halk sağlığını doğrudan erkileyen onlarca sorunla gece gündüz mücadele etmek için halkla buluştuklarına dikkat çeken Değer Tultak, Arsuz halkının çok daha iyi şartlarda yaşam hakkını teslim etmenin bugüne kadar lütuf gibi gösterildiğini, millete hakkını teslim etmek için mücadele ettiklerine vurgu yaptı.
Cumhur İttifakı Arsuz Belediye Başkan Adayı Değer Tultak konuşmalarında şu ifadelere yer veriyor;

’GELİYORUZ, KAZANACAĞIZ’
”Gece gündüz demeden Arsuzumuzun her mahallesinde 1 Nisan’dan itibaren başlayacağımız projelerimizi aktarıyoruz. Biz kimseyle uğraşmaya değil hizmet etmeye geliyoruz. Çöpünüzü dökmeye, temiz çevrede yaşamaya, sineksiz bahçede balkonda oturmaya, temiz su hizmeti sunmaya geliyoruz. 10 yıldır hizmet görmeyen Arsuz’u ayağa kaldırmaya geliyoruz. Dert yaratmaya değil Arsuz’a değer kazandırmaya geliyoruz, Karaağaç’tan Kale’ye kadar her köşeye hizmete, sahil şeridini düzenlemeye wc ihtiyaclarını giderip, sosyal tesisleri kullanıma açmaya, Arsuz karayolunu aydınlatmaya, mezarlıklarımızı temiz tutmaya, çevre düzenlemesini yapmaya geliyoruz. Biz; yıllarca hizmet görmemiş Konarlı, Madenli Mahallesi, Akçalı Mahalleleri gibi tüm mahallelerimizi daha yaşanabilir, daha temiz mahalleler yapmaya geliyoruz. Alt yapıyı tamamlamaya, üst yapıyı bitirmeye geliyoruz.”