AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 250 dönüm arazide sosyal yaşam merkezine dönüşen Ziraat Park ile Fuat Tosyalı Stadyumu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak İskenderun Belediyesi marifetiyle tamamlanmak üzere olan Fuat Tosyalı Stadyumu’nda incemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı “İskenderunumuz’a iki güzel eser daha kazandırmaya az kaldı. Fuat Tosyalı Stadyumu bitme aşamasına geldi. 10 bin seyirci kapasitesi, Loca ve VIP Alanı, Açık Otopark, Engelli ve Refakatçi Alanı, Soyunma Odaları, 105×68 Saha Ölçüleri, Işıklandırma Sistemi, 1 Adet Takım Otobüsü Giriş – Çıkışı, 3 Adet Kafeterya Alanı, Basın Odaları ve Toplantı Salonlarının yer aldığı projemizi önümüzdeki günlerde tamamlayarak şehrimizin ve sporseverlerin hizmetine sunacağız” dedi.

ZİRAAT PARK BÜYÜLÜYOR
Başkan Fatih Tosyalı, daha sonra Ziraat Park’taki çalışmaları inceledi.
Başkan Tosyalı, “Bölgemizde bir ilki daha gerçekleştiriyoruz. Değerli hemşerilerimizin sosyal, kültürel alanda birçok ihtiyacına cevap verecek olan “ZİRAAT PARK” projemize son aşamaya gelen çalışmaları yerinde inceledik. 250 Dönüm Yeşil Alan, Sergi ve Fuaye Alanları, El Sanatları Atölyeleri, 3 km Bisiklet Yolu, Anfi Tiyatro Alanı, Spor Kulübü ve Basketbol Sahaları, Okçuluk Salonu, 4 km Yürüyüş Yolu, Yükseltilmiş Yürüyüş Yolları, Seyir Kulesi, Koşu Yolları, Kamelyalar, 3 Adet Açık Otopark Alanı, Camii, Bazalt Meydan, Dijital Müze ve 5 Farklı Noktadan Giriş Noktası ile şehrimize ayrı bir güzellik ve değer katacak olan projemizi kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” açıklamasında bulundu.
Haber: Yılmaz AKPINAR