Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Atar: ‘GAYEM ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET’

İskenderun’a bağlı Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Emirhan Atar, kurduğu dernek aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmayı hedefliyor.
İskenderun’u simgeleyen, turuncu mavi renklerle boyadığı binada hizmete alacağı ‘Cumhuriyet Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ açılışa gün sayıyor.

Cumartesi günü açılacak olan dernek hakkında bilgi veren Muhtar Adayı Emirhan Atar, “Derneğimizin amacı ihtiyaç sahibi herkese yardımcı olmak” dedi.
Çevresinde sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip olan Muhtar Adayı Emirhan Atar, “Cumhuriyet mahallesinde büyüdüm. Bütün çocukluğum ve gençliğim burada geçti. Yıllardır mahallemizin bir sakini olarak imkanlarım ölçüsünde faydalı olmaya çalıştım. 31 Mart yerel seçimlerde mahallemize daha faydalı işler yapabilmek ve sizlere daha yetkili hizmet edebilmek adına muhtarlığa aday oldum. Sizlerin de desteği ile Cumhuriyet Mahallesini daha iyi bir geleceğe taşımak istiyorum. Mahallemiz sakinlerinden destek bekliyorum” dedi.

Atar, mahalledeki semt pazarının aydınlatılması, depremzede çocuklara forma ve top yardımı, sokak hayvanlarına kulübe, altyapıdaki eksikliklerin giderilmesi hususunda öncü olmuştu.