BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN MECLİS ÜYELERİNE PLAKET

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Fatih Tosyalı, plaket takdim etti. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 2019 yılının Mart ayında başlayan görev süresinin sonuna yaklaşılması sebebiyle Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

“İSKENDERUN’A HER DAİM ÇOK BÜYÜK GÜZELLİKLER KATTIK’
Başkan Fatih Tosyalı yaptığı konuşmada “Beş yıllık süre içerisinde İskenderunumuz için güzel hizmetler yaptık. Burada parti ayrımı gözetmeksizin İskenderun için, İskenderunlu hemşehrilerimiz için ne gerekiyorsa çoğunlukla oy birliğiyle karar alarak görev süremizi tamamlamış olacağız. Ben bu süre içerisinde sizlerin anlayışlı ve özverili çalışmalarınızdan sonsuz mutluluk duyuyorum. Gerçekten bu beş yıl benim için fevkalade bir dönem olmuştur. Böylesine güzel bir meclis grubu ile çalıştığımız için büyük mutluluk duyuyorum. Bugün gerçekleşen törende meclis üyelerimiz çok güzel konuşmalar yaptılar. İskenderun’a her daim çok büyük güzellikler kattık” dedi.

DEMOKRASİNİN GÜZELLİKLERİNİ YAŞADIK
İskenderun Belediye Meclis üyelerinin her zaman şehrin lehine kararlar aldığını söyleyerek “Demokrasinin en güzel unsurlarını ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Sizlerin de aynı düşünceler içerisinde olduğunuz inancı içerisindeyim. Şeffaf bir yönetimin, uzlaşı kültürünün, bir arada olmanın en güzel örneğini hep birlikte ortaya koyduk. Bu manada her bir meclis üyemize bir belediye başkanı ve meclis başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm meclis üyelerimize sosyal hayatlarında ve siyasi hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı meclis üyelerine plaketlerini takdim etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR