ARSUZ’U ÇUKURDAN, ÇÖPTEN, ÇAMURDAN KURTARACAĞIM!

İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı projelerini detaylarıyla birlikte tanıttı.
Proje tanıtım toplantısında coşkulu bir kalabalıkla bir araya gelen Bahadırlı, tarih ve kültür turizminden yeni cazibe merkezlerine kadar birçok konuda projelerini anlattı.
Büyük ilgi gören tanıtım toplantısına; İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İl Başkanı Nazmi Ceylan, İskenderun İlçe Başkanı Mustafa Barın, Arsuz İlçe Başkanı Ömer Bitargil, partililer ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

“ÇÖZÜMSÜZLÜĞÜ DEĞİL, ÇÖZÜMÜ KONUŞACAĞIZ”
Proje tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Nazmi Ceylan, “Bugün hep birlikte; Başkan Adayımız Süleyman Sırrı Bahadırlı’nın Arsuz’un geleceğini belirleyecek adımlarını konuşacağız. Çözümsüzlüğü değil çözümü konuşacağız. Özverisizliği değil, özveriyi konuşacağız. Umutsuzluğu değil umudu konuşacağız. Kendisine bu yolda başarılar diliyoruz, birlikte çalışacağız, kazanan Arsuz olacak” dedi.

“ARSUZ’U 40 YILDIR YÖNETENLER, NE YAPTIKLARINI ANLATSINLAR”
Milletvekili Şefik Çirkin ise, “Arsuz vizyonumuz; ihmal edilmiş bu şehrin kötü gidişini sonlandıracak duruştur. Özen gösterilmemiş mahallelerin, sokakların özlediği vizyondur. Halkın vizyonudur! Bu kırılma noktasıdır. AK Parti 22 yıldır iktidar.. Ne yapmış Arsuz’a? CHP’den her dönem başkan seçiliyor, ilçede re değişti? Seçmene üçüncü bir yol gerekiyordu. O da İYİ Parti’nin vizyonu olacak. Neden mi? 40 yıldır Arsuz’da bir değişiklik var mı? Arsuz’u yönetenler ne yaptıklarını söylesin? Arsuz’da 2 dönem başkanlık yapan var mı? Arsuz arpalık! Buraya kimi aday gösterirsek, kazanır dersek, Arsuz gelişmez. CHP 25 aday adayı çıkardı, sonuç? Biz bunu yıkmaya geldik. Yepyeni bir Arsuz’u imar etmeye geliyoruz. Süleyman Sırrı Bahadırlı arkadaşımıza kefiliz. İşinde başarılı, vizyon sahibi bir adayımız. İddia ediyorum, böyle bir aday görmediniz. Yanındayız. Bu arkadaşınıza destek verin, Arsuz’umuzu daha güzel günlere taşıma fırsatı verin” dedi.

“ARSUZUMUZ’U DAHA GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ”
Yoğun alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı ise, “Arsuz halkının belediyeden beklentisinin oldukça düşmüş olduğunu gördüm.Emin olun herkesin beklentisini yükselteceğiz.” dedi.
Bahadırlı, “Arsuz tarımdır, üretimdir, kültürdür, gastronomidir, muhteşem bir doğadır, inanılmaz tarihtir. Ancak bugüne kadar maalesef bu cennet coğrafyanın kıymeti bilinememiş, hakettiği değere bir türlü ulaşamamıştır. Ülkemizde Arsuz’un bilinirliği yok denecek kadar azdır. Ülkemizde birçok kişinin böyle bir cennetten haberi bile yoktur ki nitekim ulusul bazda bilinirliğinin neredeyse hiç olmadığı hepimiz tarafından bilinen bir gerçektir. İşte biz Arsuz sevdalıları olarak çıktığımız bu yolda şehrimizi en güzel şekilde tanıtıp bilinirliliğini yükseltip, hakkettiği değere ulaştıracağız. İnşallah 1 Nisan sabahı da ortak akılla, birlikte bu şehri yöneterek hakkettiği yerlere getireceğiz. Arsuz’un çamur, pislik, toz toprak, çukur içerisinde olan yollarını hızla düzelteceğiz, toplanmayan ve her tarafta uçuşan çöp probleminden hızla kurtaracağız, zifiri karanlık sokaklarda yürümek zorunda olmayacağız. Biz belediye projelerinde fayda ve sürdürebilirlik ilkesini esas alıp geliştireceğiz” dedi.

‘PROJELERİMİZ’
İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, Arsuz’un ihtiyacı olan hizmet eksikliğini gidermeye hazırız” dierek, şu projeleri paylaştı;
“Depreme dayanıklı bir Arsuz, ücretsiz wi-fi hizmeti, doğa sporları turizmi, patili dostlarımıza yeni yuva, Arsuz çiftçisini kalkındıracağız, hayvancılık destek projesi, kreş ve gündüz bakımevi, sanata destek ve amfi tiyatro, balık pazarı projesi, acil durum toplanma bölgesi, su sporları turizmi, ziraat, su ürünleri ve turizm fakültesi, modern halk plajları projesi, tarih ve kültür turizmi, sineksiz bir Arsuz, yeni cazibe merkezleri ve yenilenebilir enerji ile elektrik tüketimi.”
Haber: Yılmaz AKPINAR